Geinspireerd door de dummies van de Ghostarmy uit WWII, voor alle, door de overheid genegeerde en achtergestelde groepen zoals klimaatdemonstranten, dierenactivisten, pensionado's enz.
Onze overheid is niet ontvankelijk voor redelijke argumenten maar zwicht slechts  voor het ultieme pressiemiddel: de trekker.

Daar heeft Ben's-Dummies de oplossing voor. U  geeft de maten op van uw vervoermiddel en  u ontvangt 4  op maat geschaalde,  hoge kwaliteitspanelen met, niet van echt te onderscheiden, fotoprints (2 zijkant. 1 voor- en 1 achterkant) op weer-vast en recyclebaar  hardboard zodat uw voertuig verandert in een levensechte dummie-trekker. Voorzien van een geavanceerd clip-systeem om de panelen gemakkelijk en stabiel op het fràme van  uw rollator, rolstoel, fiets, scootmobiel of Suzuki-Swift te bevestigen. Er is een stevig sub-frame verkrijgbaar voor het omduwen van politiepaarden en dranghekken en/of  het inbeuken van monumentale deuren.   Handig: Op de binnenkant staan plattegronden van provinciehuizen, het Malieveld, Schiphol Plaza, De Dam, Mediapark, kortom alle plekken waar de overheid demonstreren voor niet agrariers verbiedt

Uw eisen zullen tot de laatste letter en komma ingewilligd worden. 
 

Magazine - Other articles